Julkaisuluettelo
Julkaisut, 7.4.2009

Pelit

EU-verkkopelit sopivat opetustyön elävöittämiseen. Ensimmäinen EU-peli on suunniteltu erityisesti lukioille ja muille oppilaitoksille. Eurooppa-visat on tarkoitettu oppilaille peruskoulun neljännestä luokasta ylöspäin. Eurooppa-trivia on Älypään ylläpitämä peli, joka sisältää kysymyksiä EU:sta ja Euroopasta. Kaikki pelit sopivat myös kaikille EU- ja Eurooppa-aiheisten pelien ystäville.

EU-peli lukiolaisille

Pelaa Peliä!Pelissä on kolme eri tasoista Eurooppaa ja Euroopan unionia käsittelevää kysymysryhmää. Noviisi-tasolla kysymykset ovat helppoja, kisälli-tasolla hieman vaikeampia ja mestari-tasolla kysymykset vaativat jo hyvää EU-tietoutta. Kysymykset perustuvat lukion Eurooppa-kurssin oppimateriaaleihin.

Eurooppa-visat

Pelaa Eurooppa-visojaEurooppa-visoja on kolme erilaista: tietovisa, vertailuvisa ja palapeli. Jokaisessa pelissä on lisäksi eri vaikeusasteita. Pelit on suunniteltu erityisesti soveltuvaksi peruskoulun neljännestä luokasta ylöspäin.  

 

Eurooppa-trivia

Pelaa Eurooppa-triviaaÄlypään Eurooppa-trivia sopii hupi- tai vakavampaankin käyttöön kaikille niille, jotka haluavat testata tietonsa Euroopasta.

 

Päivitetty 9.2.2010