Ajankohtaista

 
EU-pelit

Eurooppatiedotuksen verkkopelien avulla voit oppia uutta Euroopasta ja EU:sta – tai kerrata opittua. Pelit on tarkoitettu sekä hyödyksi että huviksi.

EU-parlamenttivisa

Tiedätkö perusasiat Euroopan parlamentin toiminnasta ja sen vaaleista? Seitsemän kysymyksen avulla testaat tietosi nopsasti.

Pelaa EU-vaalivisaa!

Eurooppatietäjä

pelaa_eu_peliäTämä kuvavisa tarjoaa haastetta kaikenikäisille. Tehtävänä on tunnistaa Euroopan maita ja lippuja, EU:ssa vaikuttavia henkilöitä sekä niin unionin rakennuksia kuin eri maiden nähtävyyksiäkin. Mitä nopeammin tunnistat kuvia, sen paremmat pisteet saat. Paras taso, jonka voit saavuttaa, on EU-guru. Kannattaa katsoa vihje, jos et tiedä vastausta!

EU-mestari

Pelaa peliä! Tässä pelissä on kolme tasoa: noviisi, kisälli ja mestari, joista noviisi on helpoin. Saat kerrallaan 15 kysymystä, joiden aiheita ovat EU:n toiminta, euro ja Suomi EU:ssa. Lisäksi saat vastattavaksesi lukuisia Eurooppa-aiheisia kysymyksiä.

Eurooppa-trivia

Pelaa Eurooppa-triviaaÄlypään Eurooppa-trivia sopii hupi- tai vakavampaankin käyttöön kaikille niille, jotka haluavat testata tietonsa Euroopasta.