Ajankohtaista

    Ebola ryminällä EU:n kokouspöytiin

    22.10.2014

    © EU/ECHO

    Ebola-viruksen vastainen taistelu on noussut EU-agendan kärkeen. Keskeisiä kysymyksiä ovat EU-tason Ebolan vastaisten toimien koordinointi sekä puuttuminen epidemian laajempiin poliittisiin ja taloudellisiin seurauksiin. Suomi on nimittänyt Ebola-erityisedustajan kansainvälisiin kokouksiin, tilanteen yleisjohtamisesta Suomessa vastaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Lisää

Kuukauden kysymys

Ministeri Lenita ToivakkaKysymme kuukausittain ajankohtaisista EU-asioista vaikuttajilta ja asiantuntijoilta. Tällä kertaa kysyimme ministeri Lenita Toivakalta: Miksi EU on asettanut pakotteita Venäjälle?

Perustietoa EU:sta

Interaktiivinen kartta

Etsitkö tietoa EU-maista, euromaista tai vaikkapa siitä miten Euroopan unioni toimii? Tästä osiosta löydät EU-perustietoa.

Opettajille ja opiskelijoille

Etsitkö tiivistettyä EU-tietoa?

Eurooppatiedotuksen PowerPoint-esityksistä on hyötyä muillekin kuin opettajille. Kokeilethan myös Eurooppatiedotuksen EU-kuvavisaa!

Kysy EU:sta!

Eurooppatiedotus. Kuva: Vexi Savijoki

kirjekuorieurooppatiedotus@formin.fi - vastaamme kolmen arkipäivän kuluessa
puhekupla0295 3500 10 - arkipäivisin klo 9.00-12.00Pakolliset tiedot on merkitty *:llä.


1) Viesti *


2) Sähköpostiosoite *Uusin julkaisu

EU lyhyesti. 140

EU lyhyesti

Mikä Euroopan unioni on ja mitä siihen kuuluu? Mitä EU tekee? Mitä hyötyä on EU-kansalaisuudesta? EU lyhyesti - esite on päivitetty 04/2014. HUOM. esitteen paperiversiosta on painos lopussa!

Kaikki julkaisut
Ulkoministeriön verkkosivut
 EU-edustuston verkkosivu