Tietoa palvelusta

Eurooppatiedotus.fi -verkkopalvelu on suomalaisille tarkoitettu EU-asioista tietoa välittävä palvelu, jota ylläpitää ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus. Verkkopalvelu tuotetaan suomeksi ja ruotsiksi. Englanniksi ja saameksi  löytyvät Eurooppatiedotuksen toiminnan esittely, yhteystiedot ja joitakin julkaisuja.

Tekijänoikeudet ja linkittäminen

Oikeudet sivuilla julkaistavaan tekstiin, kuviin ja tallenteisiin ovat ulkoasiainministeriöllä tai muilla aineiston yhteydessä mainituilla. Esimerkiksi kuvien oikeudet voivat olla muiden kuin ministeriön hallussa, mutta ministeriö on tehnyt sopimuksen kuvien käytöstä.

Teksteihin saa vapaasti linkittää ja tekstiä voi lainata, mutta tällöin lähde on ehdottomasti mainittava. Muunlaisesta aineiston käytöstä on aina sovittava erikseen ulkoasiainministeriön kanssa.

Yksittäisiin kuviin linkittäminen on ehdottomasti kielletty.

Henkilötietojen käsittely

Palvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa. Ainoastaan palautteen ja kysymyksen käsittely vaatii käyttäjän yhteystiedot.

Vastuu

Ulkoasiainministeriö vastaa verkkopalvelun sisällöstä, joka pyritään pitämään mahdollisimman ajantasaisena. Havaitut virheet pyritään korjaamaan pikaisesti.

Ministeriö ei vastaa linkitysten kautta avautuvan, muiden ylläpitämän tiedon oikeellisuudesta.

Lisätietoja

Palvelun ylläpidosta vastaa ulkoministeriön Ajankohtaisviestinnän yksikön Eurooppatiedotus-tiimi.