Information om webbplatsen

Webbplatsen Eurooppatiedotus.fi är en distributionskanal för information om EU till finländarna. Webbplatsen administreras av enheten för Europainformation och medborgarinformation vid utrikesministeriet och den finns på svenska och finska. På engelska och på samiska finns en presentation av Europainformationens verksamhet, kontaktuppgifter och vissa publikationer.

Upphovsrätt och länkar

Utrikesministeriet eller någon annan som nämns i samband med materialet äger rättigheterna till texter, foton och bandinspelningar på dessa sidor. Någon annan än ministeriet kan alltså äga rättigheterna till bilderna, men ministeriet har avtalat om rätten att använda bilderna.

Det är tillåtet att länka till sidorna eller citera texter, men källan måste då absolut nämnas. Om du vill använda materialet på annat sätt måste du särskilt komma överens om det med utrikesministeriet.

Det är absolut förbjudet att länka till enskilda bilder.

Behandling av personuppgifter

Webbplatsen registrerar inte personuppgifter som kunde leda till identifiering av enskilda användare. Endast för att kunna svara på feedback och frågor behöver vi kontaktuppgifter till personen.

Ansvar

Utrikesministeriet ansvarar för webbplatsens innehåll och vår avsikt är att uppdatera informationen så ofta som möjligt. Vi strävar efter att snabbt korrigera eventuella fel.

Ministeriet ansvarar inte för riktigheten i information på utomstående webbplatser som vi länkar till.

Närmare upplysningar

Webbplatsen administreras av enheten för aktualitetskommunikation vid utrikesministeriet.