Uutinen 28.8.2002

Ulkomaankauppaministeri Jari Vilén Unkariin presidentti Halosen valtiovierailulle

Ministeritapaamisissa on tarkoituksena keskustella EU:n laajentumiseen ja tulevaisuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Ulkomaankauppaministeri Jari Vilén matkustaa tasavallan presidentti Tarja Halosen seurueessa Unkariin tiistaina 27. elokuuta. Ministeri Vilén osallistuu matkan viralliseen ohjelmaan, mutta lisäksi hänellä on tapaamisia ulkoministeri László Kovácsin, talousministeri István Csillagin sekä parlamentin Euroopan integraatioasioiden valiokunnan puheenjohtajan István Szent-Iványin kanssa. Vierailu päättyy keskiviikkona 28. elokuuta.

Ministeritapaamisissa on tarkoituksena keskustella EU:n laajentumiseen ja tulevaisuuteen liittyvistä kysymyksistä, Maailman kauppajärjestö WTO:n kauppaneuvottelukierroksen näkymistä sekä Suomen ja Unkarin välisistä kaupallis-taloudellisista suhteista. Mukana talousministerin tapaamisessa on suomalaisten yritysten edustajia.

Lisätietoja: virkamiessihteeri Arja Makkonen, gsm 040 757 8403.