Uutinen 25.9.2002

EU-kansalaisjärjestöfoorumi keskustelee Valéry Giscard d’Estaingin kanssa

Euroopan unionin tulevaisuutta pohtiva kansalaisjärjestöfoorumi kokoontuu keskiviikkona 25. syyskuuta Säätytalossa. Foorumin kokoukseen osallistuvat myös Eurooppa-valmistelukunnan puheenjohtaja Valéry Giscard d’Estaing sekä valmistelukunnan suomalaiset jäsenet. Foorumin puheenjohtaja on pääministeri Paavo Lipponen.

Kansalaisjärjestöfoorumiin on kutsuttu yli 80 järjestöjen edustajaa. Keskustelunaiheina ovat Euroopan unionin uudistaminen sekä siihen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet. Puheenjohtaja Giscard d’Estaing kertoo tilaisuuden aluksi Eurooppa-valmistelukunnan työskentelystä sekä näkemyksistään EU:n tulevaisuudesta.

Foorumi on avoin tiedotusvälineiden edustajille. Tiedotusvälineiden ilmoittautumiset 23.9. mennessä: valtioneuvoston tiedotusyksikkö, p. (09) 1602 2116 tai tiedotus@vnk.vn.fi.

Foorumi alkaa klo 15.15. Tätä ennen on kahvitarjoilu alkaen klo 14.45. Tilaisuuden kieli on englanti.

Lisätietoja Eurooppa-valmistelukunnasta: href="HTTP://european-convention.eu.int">european-convention.eu.int

Valtioneuvoston tiedotusyksikkö Tiedote 230/2002

18.9.2002