Uutinen 3.10.2002

Ulkoministeriö esittäytyy Kokkolassa

Ulkoministeriö esittäytyy Kokkolassa pohjoismaisesta ja lähialueyhteistyöstä vastaavan ministeri Jan-Erik Enestamin johdolla Kokkolan kaupunginkirjastossa maanantaina 7. lokakuuta klo 16-18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ulkoministeriö käynnisti maakunnalliset esittäytymistilaisuutensa viime syksynä ja tähän mennessä sen edustajat ovat vierailleet 12 paikkakunnalla, viimeksi syyskuun alussa Ahvenanmaalla. Nyt on vuorossa Kokkola ja Keskipohjanmaa.

Avointen kansalaistilaisuuksien tarkoitus on tehdä ulkoministeriön työtä, tehtäviä ja palveluja tunnetummiksi sekä tarjota kansalaisille mahdollisuus vuoropuheluun ministeriön edustajien kanssa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Kokkolan tapaamiseen osallistuvat ministeri Jan-Erik Enestamin lisäksi poliittinen alivaltiosihteeri Jaakko Laajava, Eurooppa-linjan linjanjohtaja Jan Store, yksikön päällikkö Jorma Korhonen kauppapoliittiselta osastolta ja hallinnollisen osaston päällikkö Pekka Wuoristo. Tilaisuuden juontaa tiedotusyksikön päällikkö Erja Tikka.

Lisätietoja: tiedotusyksikön päällikkö Erja Tikka, puh 1605 5818, gsm 040 532 9764 ja aluetiedottaja Saulo Telimaa, Keski-Pohjanmaan Eurooppa-tiedotus, puh. 010 3456 330, gsm 040 510 75 24