Uutinen 29.10.2002

Pääministeri Lipponen Berliiniin

Pääministeri Paavo Lipponen vierailee Berliinissä 1. – 3. marraskuuta liittokansleri Gerhard Schröderin kutsusta.

Pääministerin ja liittokanslerin välisissä keskusteluissa perjantaina 1. marraskuuta käsitellään maiden kahdenvälisiä suhteita, Euroopan unionin laajentumista, tulevaisuutta ja maatalouspolitiikan välitarkistusta, pohjoista ulottuvuutta sekä ajankohtaisia kansainvälisiä kysymyksiä.

Pääministeri Lipponen pitää 1. marraskuuta puheen Deutsche Gesellschaft für Auswärtige Politik -yhdistyksessä, joka on keskittynyt kansainvälisen politiikan kysymyksiin. Puheen aihe on Euroopan unionin tulevaisuus. Pääministeri Lipponen avaa myös suomalaista jugendtaidetta esittelevän näyttelyn.

Pääministeri Lipponen palaa Suomeen sunnuntai-iltana 3. marraskuuta. Rouva Päivi Lipponen osallistuu Berliinin-matkaan.

Lisätietoa jugendnäyttelystä: www.broehan-museum.de/norden.htm 

Valtioneuvoston tiedotusyksikön tiedote nro 279/2002