Uutinen 6.9.2004

Eurooppa-tiedotuksen Uudenmaan toimipiste muuttaa eduskunnan lisärakennukseen

Ulkoasiainministeriön Eurooppa-tiedotuksen asiakaspalvelupiste muuttaa Lasipalatsista eduskunnan lisärakennuksen Kansalaisinfon tiloihin.

Eurooppa-tiedotus on yleisölle avoinna 7.9. lähtien Eduskunnan Kansalaisinfon tiloissa, osoitteessa Arkadiankatu 3. Asiakaspalvelupiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-18 ja perjantaisin klo 10-16.

Eurooppa-tiedotuksen virkamiehet päivystävät Kansalaisinfossa kukin vuorollaan. Tiedonhaku tapahtuu edelleen myös puhelimitse tai sähköpostitse. Eurooppa-tiedotuksen maksuttomia julkaisuja, esitetteitä ja karttoja on saatavilla toimipisteessä.

Eurooppa-tiedotus järjestää Kansalaisinfon auditoriossa EU-aiheisia luentoja maanantaisin klo 17-18. Luentosarja alkaa Eurooppa-tiedotuksen toiminnan esittelyllä poikkeuksellisesti torstaina 9.9. klo 17-18. Sarja jatkuu SITRA:n (Suomen itsenäisyyden juhlarahasto) tutkijan Peter Ekholmin johdolla maanantaina 13.9. klo 17-18 aiheella ”Euroopan unionin – tavoitteet ja todellisuus”.

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi at formin.fi

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme ja kysymään Euroopan unionista!

Uudenmaan Eurooppa-tiedotus