Uutinen 13.2.2006

Haetaan määräaikaista aluetiedottajaa Lapin Eurooppa-tiedotukseen

Ulkoasiainministeriö hakee

Eurooppa-tiedotuksen Lapin asiakaspalvelupisteeseen Rovaniemelle määräaikaista aluetiedottajaa ajalle 6.3.-31.12.2006.

Aluetiedottajan tehtäviin kuuluu aktiivinen tiedottaminen maakunnassa Euroopan unionista ja Suomen jäsenyydestä unionissa. Valittavalta henkilöltä edellytetään lähtökohtaisesti soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta toimittajan tai tiedottajan tehtävistä, hyviä EU-tietoja, kykyä hallita suuria asiakokonaisuuksia, mediatuntemusta sekä molempien kotimaisten kielten ja englannin kielen hyvää taitoa. Maakunnan tuntemus sekä muu kielitaito lasketaan eduksi.

Palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuustason 7 mukaisesti (1824,69-1924,95 €/kk), minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa lisää.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Roberto Tanzi-Albi, puh. 09-1605 5813.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella, vapaamuotoisia hakemuksia ei käsitellä. Tarkemmat ohjeet on saatavissa ministeriön verkkosivuilta formin.finland.fi ministeriö/rekrytointi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 22.2.2006.