Uutinen 15.2.2006

Eurooppa-tiedotuksen uusi aineistopiste Lasipalatsissa

Aineistopisteestä saa maksuttomia EU-aiheisia julkaisuja suomen- ja ruotsinkielellä. Piste on avoinna ma – pe kello 11 – 18, osoitteessa Mannerheimintie 22 – 24, 2 krs.

Kohtaaamispaikka@lasipalatsissa on nyt saatavilla myös tietoa Euroopan unionista.
Kuva: Eurooppa-tiedotus.

Ulkoasiainministeriön Eurooppa-tiedotus avasi aineistopisteen Kohtaamispaikka@lasipalatsissa torstaina 26.1. Eurooppa-tiedotuksen tiedottajat olivat avajaispäivänä Lasipalatsissa vastaamassa kansalaisten EU-kysymyksiin. Uudet julkaisut kiinnostivat kävijöitä ja kysymyksiä esitettiin mm. EU-rahoituksesta.

Aineistopisteen tarkoituksena on tarjota kansalaisille mahdollisuus tutustua omatoimisesti ja ottaa mukaan EU-aiheisia julkaisuja. Aineistopiste on osa Uudenmaan Eurooppa-tiedotuksen asiakaspalvelua, joka sijaitsee eduskunnan lisärakennuksessa. Tiedottajat palvelevat siellä ma – to kello 10 – 18 ja pe kello 10 – 16.

Kaikki Eurooppa-tiedotuksen julkaisut ovat maksuttomia.
Kuva: Eurooppa-tiedotus.

Kohtaamispaikka@lasipalatsi

Kohtaamispaikka@lasipalatsi on Helsingin kaupunginkirjaston hallinnoima. Kaupunginkirjaston lisäksi hankkeen aktiivisina toimijoina ovat valtioneuvoston tietoyhteiskuntaneuvosto, opetusministeriö ja Lasipalatsin Mediakeskus Oy. Toimintaa rahoitetaan mm. Bill ja Melinda Gatesin lahjoitusrahaston varoilla. Kohtaamispaikassa on myös Helsingin työvoimatoimiston palvelupiste sekä mahdollisuus omatoimiseen tiedonhakuun internetissä. Lisäksi siellä järjestetään avoimia koulutustilaisuuksia.

Tervetuloa tutustumaan Eurooppa-tiedotuksen aineistopisteeseen!

Aineistopiste on avoinna ma – pe kello 11 – 18, osoitteessa Mannerheimintie 22 – 24, 2. krs.