Uutinen 31.7.2006

Suomen EU-puheenjohtajakauden suomen- ja ruotsinkieliset verkkosivut on avattu

Eurooppa-tiedotuksen suomen- ja ruotsinkieliset EU-puheenjohtajakauden verkkosivut avattiin torstaina 29.6.2006. Puheenjohtajuuden uutisvirta on luettavissa suomeksi ja ruotsiksi ulkoministeriön Eurooppa-tiedotuksen verkkosivuilla osoitteessa www.eurooppa-tiedotus.fi/eu2006.

Eurooppa-tiedotuksen puheenjohtajasivut esiteltiin Vanhalla ylioppilastalolla. Kuva: Eurooppa-tiedotus

Puheenjohtajuusaineiston lisäksi suomen- ja ruotsinkieliset verkkosivut sisältävät kansalaisille suunnattua tietoa puheenjohtajuuden työmenetelmistä ja toimintatavoista sekä Euroopan unionin toiminnasta yleensä.

Ulkoministeriön Eurooppa-tiedotuksen yksikön suunnittelemat ja ylläpitämät verkkosivut esiteltiin Vanhalla ylioppilastalolla järjestetyssä kansalaistilaisuudessa, jossa pääministeri Matti Vanhanen kertoi Suomen puheenjohtajakauden merkityksestä ja keskeisistä tavoitteista.

Eurooppa-tiedotuksen puheenjohtajasivut