Uutinen 29.4.2008

Keskustelutilaisuus EU:sta ja eurooppalaisuudesta Helsingissä

Tiedote 139/2008
29.4.2008

Uudenmaan Eurooppatiedotus järjestää maanantaina 5. toukokuuta kello 17-18.30 yleisölle avoimen keskustelutilaisuuden "Mitä on eurooppalaisuus? Puheenvuoroja eurooppalaisuudesta ja EU:sta". Tilaisuus järjestetään Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa, Arkadiankatu 3, Helsinki.

Keskustelutilaisuus ennakoi saman viikon perjantaina olevaa Eurooppa-päivää. Ohjelmassa dosentti Heikki Mikkeli Helsingin yliopiston Renvall-instituutista alustaa eurooppalaisuudesta, ja Joonas Turunen Eurooppanuoret ry:stä sekä kansanedustaja Claes Andersson esittävät näkemyksiään EU:sta ja eurooppalaisuudesta.

Tilaisuutta edeltää kahvitarjoilu. 

Lisätietoja: Uudenmaan Eurooppatiedotus, aluetiedottaja Hanna Päivärinta, puh. 09 1605 6565