Uutinen 12.10.2009

Ministeri Väyrynen luennoi kauppa- ja kehityspolitiikasta Tampereella

Tiedote 261/2009
12.10.2009

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen luennoi aiheesta "EU Suomen kauppa- ja kehityspolitiikassa" 14. lokakuuta Tampereen yliopistossa. Tilaisuus järjestetään yliopiston Linna-rakennuksessa (Kalevantie 5, luentosali K103 ) kello 10.00-12.00.

Yleisölle avoimen kauppa- ja kehityspoliittisia teemoja käsittelevän seminaarin järjestävät yhteistyössä ulkoministeriön Eurooppatiedotus, Tampereen yliopiston Jean Monnet -keskus ja politiikan tutkimuksen laitos.

Kommenttipuheenvuorot tilaisuudessa käyttävät yliassistentti Eero Palmujoki ja professori Tuomas Forsberg Tampereen yliopistosta. Ohjelmaan on varattu aikaa myös yleisökeskustelulle. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii yksikön päällikkö Roberto Tanzi-Albi ulkoministeriöstä.

Seminaari on osa ministeri Väyrysen kauppa- ja kehitys-aiheisten seminaarien sarjaa. Kuluvana syksynä seminaareja järjestetään Helsingissä, Joensuussa, Tampereella ja Oulussa.

Lisätietoja: aluetiedottaja Outi Koskinen, Pirkanmaan Eurooppatiedotus, puh. 040 510 7515, ministerin lehdistöavustaja Annika Saarikko, puh. 0400 739 824