Uutinen 22.3.2010

Ulkoministeri Stubb tapaa Israelin ulkoministeri Liebermanin

Tiedote 88/2010
22.3.2010

Ulkoministeri Alexander Stubb tapaa tänään maanantaina 22. maaliskuuta Israelin ulkoministerin Avigdor Liebermanin. Ulkoministerit tapaavat Brysselissä järjestettävän EU:n ulkoasiainneuvoston kokouksen yhteydessä ministeri Liebermanin aloitteesta.

Ulkoministeri Lieberman on Brysselissä, jossa hänen oli tarkoitus osallistua tiistaina 23. maaliskuuta EU:n ja Israelin väliseen assosiaationeuvoston kokoukseen. EU ja Israel ovat kuitenkin sopineet assosiaationeuvoston kokouksen siirtämisestä myöhemmäksi.

Kyse on ulkoministeri Stubbin ja ulkoministeri Liebermanin ensimmäisestä tapaamisesta. Siinä on tarkoitus keskustella Lähi-idän rauhanprosessista ja muista alueeseen liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä.

Lisätietoja: ulkoministerin diplomaattiavustaja Päivi Pohjanheimo, puh. 040 511 3786, ja lähetystöneuvos Riikka Eela, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan yksikkö, puh 040 744 5718