Uutinen 9.11.2011

Euroopan tulevaisuudesta keskustellaan Tampereella 7.11.

Valtioneuvoston kanslia, ulkoministeriön Eurooppatiedotus ja Tampereen yliopisto järjestävät keskustelutilaisuuden Euroopan tulevaisuudesta maanantaina 7.11.2011 Tampereen yliopiston juhlasalissa kello 11.00 – 12.30.

Tilaisuudessa kuullaan pääministeri Jyrki Kataisen puheenvuoro. Muiksi puhujiksi ovat lupautuneet Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble ja valtiovarainministeri Jutta Urpilainen. Tilaisuus on englanninkielinen.

Yleisötilaisuus on täynnä. Tilaisuutta on mahdollista seurata suorana videolähetyksenä osoitteessa http://www.uta.fi/media/public/live/live.html.

Huom! Tiedotusvälineiden edustajia pyydetään ilmoittautumaan torstaihin 3.11. mennessä valtioneuvoston viestintäyksikköön: Satu Sisättö, etunimi.sukunimi@vnk.fi tai p. 09 1602 2013. Lehdistökortti esitetään paikalle saavuttaessa.