Uutinen 7.12.2011

Turussa keskustellaan Euroopan tulevaisuudesta 12. joulukuuta

HUOM! Tilaisuus on täynnä eikä siihen enää oteta ilmoittautumisia. 
Tilaisuutta on mahdollista seurata suorana videolähetyksenä ja -tallenteena osoitteessa:  
www.vnk.fi/euroopantulevaisuus.

Valtioneuvoston kanslia, ulkoministeriön Eurooppatiedotus ja Turun yliopisto järjestävät keskustelutilaisuuden Euroopan tulevaisuudesta maanantaina 12.12.2011 kello 13.45-14.45 Turun yliopiston päärakennuksen Tauno Nurmela –salissa Yliopistonmäellä.

Tilaisuus on osa eri puolilla maata järjestettävää seminaarisarjaa, joka lähti käyntiin Helsingistä syyskuun alussa (www.vnk.fi/euroopantulevaisuus).

Tilaisuudessa kuullaan pääministeri Jyrki Kataisen ja Viron pääministeri Andrus Ansipin puheenvuorot. Tilaisuuden avaa Turun yliopiston rehtori Keijo Virtanen. Moderaattorina toimii Centrum Balticumin johtaja ja Turun yliopiston professori Kari Liuhto. Tilaisuus on englanninkielinen.

Sisäänkäynti ja ilmoittautuminen avataan klo 12.45. Yleisöä pyydetään saapumaan paikalle viimeistään klo 13.15 mahdollisista turvatarkastuksista johtuen ja varautumaan henkilöllisyytensä todistamiseen.

Tiedotusvälineiden edustajia pyydetään ilmoittautumaan torstaihin 8.12. mennessä valtioneuvoston viestintäyksikköön: Anu Keinänen, etunimi.sukunimi@vnk.fi tai puh. 09 1602 4164. Lehdistökortti esitetään saavuttaessa.

Tervetuloa!