Uutinen 4.5.2012

EU arjessa –kiertue Lahdessa perjantaina

EU arjessa –yleisötapahtuma haastaa lahtelaiset ja päijäthämäläiset keskustelemaan EU-vaikuttajien ja asiantuntijoiden kanssa Euroopan unionista ja sen vaikutuksista maakunnan arkeen. Päivän kestävän tapahtuman ohjelmassa on oppilaitos- ja työpaikkavierailuja, kaikille avoin keskustelutilaisuus Lahden pääkirjastossa sekä yleisötapahtuma kauppakeskus Triossa. Lisäksi julkistetaan Päijät-Hämeessä kerätyn EU-mielipidekyselyn tulokset.

EU arjessa –tapahtuman teemana Lahdessa on kansalaisten vaikutusmahdollisuudet Euroopan unionissa. Avoimessa keskustelutilaisuudessa pohditaan muun muassa, millaisin erilaisin keinoin Euroopan unionissa voi vaikuttaa, muun muassa uutta kansalaisaloitetta, sekä alueiden vaikutusmahdollisuuksia.

Lahteen ovat tulossa europarlamentaarikot Anneli Jäätteenmäki, Sirpa Pietikäinen, Mitro Repo, Petri Sarvamaa ja Sampo Terho. Heidän lisäkseen paikkakunnalle on tulossa EU-vieraita muun muassa Euroopan komission Suomen edustustosta ja Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimistosta.

Tervetuloa mukaan EU-arjessa -tilaisuuksiin!

pdfYleistiedote: Lahti 4.5. (pdf 156 kt)

pdfEU arjessa -seminaari, Lahti (pdf 151 kt)

pdf src="/wp-content/uploads/sites/19/2017/04/ID-13438-GUID-09578C02-46AC-4410-9FFF-73E7EE02D01D.jpeg" />Kauppakeskus Trion ohjelma 4.5. (pdf 155 kt)