Uutinen 29.6.2012

Eurooppatiedotus mukana SuomiAreenalla Porissa

Eurooppatiedotus on mukana Porissa järjestettävässä SuomiAreena –tapahtumassa tällä viikolla, 18.-20. heinäkuuta. Eurooppatiedotus löytyy ulkoministeriön teltasta, missä esittäytyvät myös ulkoministeriön kansalaispalvelut ja kehitysviestintä.

Eurooppatiedotuksen teltalla SuomiAreenalla Porissa. Kuva: Eurooppatiedotus

Eurooppatiedotus esittelee Porissa uusimpia EU-aineistojaan sekä uudistuvaa toimintaansa. Teltallamme vierailee kolmen päivän aikana myös suomalaisia EU-vaikuttajia. Kannattaa siis tulla kuulemaan ja keskustelemaan päivänpolttavista EU-asioista sekä noutamaan maksutonta taustamateriaalia.

SuomiAreena on yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään seitsemättä kertaa. Kansalaistorilla esittäytyvät useat eri järjestöt ja organisaatiot.

Eurooppatiedotus on jälleen mukana Porin SuomiAreena -tapahtumassa. Kuva: EurooppatiedotusEurooppatiedotus on jälleen mukana Porin SuomiAreena -tapahtumassa. Kuva: Eurooppatiedotus

 Kansalaistorin lisäksi keskustan alueella on lukuisia keskustelutilaisuuksia, joihin on vapaa pääsy.

 

 

SuomiAreenan pääjärjestäjät ovat MTV3 ja Porin kaupunki. Tänä vuonna pääyhteistyökumppanit ovat sisäasiainministeriö ja Suomen evankelisluterilainen kirkko. Lisäksi mukana on yli sata muuta järjestäjätahoa.

Tarkempi SuomiAreena –ohjelmamme löytyy Eurooppatiedotuksen tapahtumakalenterista:

Eurooppatiedotuksen tapahtumakalenteri