Uutinen 11.12.2012

Näkökulmia EU:hun tarjotaan Kansalaisinfossa

Tiedote 295/2012
11.12.2012

Uudenmaan Eurooppatiedotus järjestää yleisölle avoimen keskustelutilaisuuden ”Puheenvuoroja EU:sta” torstaina 13. joulukuuta kello 14–15.30. Paikkana on Pikkuparlamentin Kansalaisinfo, Arkadiankatu 3.

Tilaisuudessa puhuvat Helsingin yliopiston Eurooppa-tutkimuksen verkoston johtaja Juhana Aunesluoma ja ulkoministeriön Eurooppa-osaston apulaisosastopäällikkö Liisa Talonpoika.  Juhana Aunesluoma käsittelee puheenvuorossaan EU:n merkitystä Euroopan vakaudelle ja taloudelliselle kehitykselle. Liisa Talonpoika kertoo puolestaan virkamiehen näkökulmasta EU:n muuttumisesta ja kehityksestä vuosien varrella. Lisäksi puhujat valottavat Suomen aseman kehittymistä EU:ssa jäsenyytemme aikana.

Tilaisuus on samalla Uudenmaan Eurooppatiedotuksen päätöstilaisuus. Uudenmaan Eurooppatiedotus Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa sulkeutuu perjantaina 14. joulukuuta.

Vuoden 2013 alusta lähtien valtakunnallinen Eurooppatiedotus palvelee puhelimitse numerossa 0295 3500 10 ja sähköpostitse osoitteessa eurooppatiedotus@formin.fi. Eurooppatiedotuksen julkaisuja voi tilata verkkosivujen kautta www.eurooppatiedotus.fi tai noutaa Postitalon aineistopisteestä, Kirjasto 10:n edessä olevasta aulasta.

Lisätietoja: Uudenmaan Eurooppatiedotuksen aluetiedottaja Hanna Päivärinta, puh. 09 1605 6565