Uutinen 28.1.2013

Ulkoasiainministeriö mukana Educa-messuilla

Yleiskuva Educa-messuista. Kuva: Messut, Markku Ojala.

Messukeskuksessa järjestetään perjantaina ja lauantaina, 25.–26.1.2013 Educa-messut eli opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma. Ulkoministeriö on mukana tapahtumassa Eurooppatiedotuksen ja kehitysviestinnän voimin, osastolla 3h31.

Eurooppatiedotus tarjoaa osastollaan tietoa opetusalan ihmisille omasta toiminnastaan. Osastolle voi tulla keskustelemaan ja hakemaan viimeisimpiä ja maksuttomia julkaisuja, esimerkiksi Uusi sosiaalinen Eurooppa -kirjaa sekä hitiksi muodostunutta vuoden 2013 versiota Euroopan kartasta. Osastolla pääsee laajemminkin perehtymään Eurooppatiedotuksen yhteen painopistealueeseen, oppilaitosyhteistyöhön ja siihen sisältyviin toimintoihin ja palveluihin.

Kehitysviestintä tarjoaa osastolla mahdollisuuden tutustua Kolmas ulottuvuus -verkkosivustoon, jossa voi maksutta katsella dokumenttielokuvia vähemmän tunnetuista maista ja aiheista. Sivusto on harvinainen mahdollisuus kurkistaa maailman enemmistön arkeen, jossa yli neljä viidesosaa elää kehitysmaissa, meidän arjeltamme piilossa. Tarjolla on myös opettajille suunnattua maksutonta kehityskasvatusmateriaalia.

Tervetuloa osastollemme ja tutustumaan tarjontaamme!

Messuille on ilmainen sisäänpääsy rekisteröitymällä ennakkoon tai paikan päällä.

Rekisteröityminen ja messut

Global Finland