Uutinen 5.4.2013

Keskustelutilaisuus Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta Jyväskylässä

Tiedote 82/2013
5.4.2013

Ulkoministeriön Eurooppatiedotus järjestää avoimen keskustelutilaisuuden ”Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka – suunta tulevaisuudessa?” tiistaina 9. huhtikuuta kello 18.30-20.00 Jyväskylän pääkirjaston pienessä luentosalissa, Vapaudenkatu 39-41.

Tilaisuudessa alustaa ulkoministeri Erkki Tuomioja. Kommenttipuheenvuoron esittää kansanedustaja, ulkoasianvaliokunnan jäsen Aila Paloniemi. Puheenjohtajana toimii Eurooppatiedotuksen päällikkö Riitta Swan.

Keskustelun aiheina ovat muun muassa valtioneuvoston eduskunnalle antama turvallisuus- ja puolustuspoliittinen selonteko ja Suomen uudistuva YK-strategia.

Jyväskylän tilaisuus on osa Eurooppatiedotuksen järjestämää viime vuoden puolella alkanutta keskustelutilaisuuksien sarjaa. Tänä vuonna vastaava tilaisuus on järjestetty Hämeenlinnassa ja Jyväskylän jälkeen on vuorossa Turku toukokuun lopulla.

Lisätietoja: Eurooppatiedotuksen päällikkö Riitta Swan, puh. 09 5785 5813