Uutinen 18.6.2013

Eurooppatiedotus mukana Porin SuomiAreenassa

Eurooppatiedotus SuomiAreenassa Porissa. Kuva: Eurooppatiedotus

Ulkoministeriön Eurooppatiedotus on mukana SuomiAreena -tapahtumassa Porissa 17.-19. heinäkuuta. Eurooppatiedotus esittäytyy kansalaistorilla yhdessä ulkoministeriön kansalaispalveluiden ja kehitysviestinnän kanssa.

Kansalaistori on avoinna keskiviikosta 17.7. perjantaihin 19.7. kello 10-17. Torilla voi tutustua ajankohtaisiin julkaisuihin, osallistua tietovisaan ja saada tietoa ulkoministeriön palveluista muun muassa Suomen kehitysyhteistyöhön, konsulipalveluihin ja EU-asioihin liittyen. Kansalaistorilla voi torstaina ja perjantaina kuulla tietoiskut Eurooppatiedotuksen palveluista. Teltallamme vierailee tapahtuman aikana myös Euroopan parlamentin suomalaisjäseniä.

Ulkoasiainministeriö osallistuu SuomiAreenaan tänä vuonna YK-teeman merkeissä. Suomen uudistettu YK-strategia julkaistaan Porissa keskiviikkona 17.7. ja samana päivänä Porin Promenadikeskuksessa järjestetään yleisötilaisuus, jonka aiheena on:Nordic Soul Searching – Miten Suomen ja Pohjoismaiden vaikutusvalta YK:ssa ja maailmassa on muuttunut? Mihin Suomi YK:ta tarvitsee?”Ulkoministeri Erkki Tuomioja ja kehitysministeri Heidi Hautala osallistuvat tänä vuonna SuomiAreenan tapahtumiin.SuomiAreena on yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään kahdeksatta kertaa. Kansalaistorilla esittäytytyvät useat järjestöt ja organisaatiot. Kansalaistorin lisäksi keskustan alueella on lukuisia keskustelutilaisuuksia, joihin on vapaa pääsy.

Tavataan SuomiAreenassa Porissa!

Tapahtumaa voi seurata myös Twitterissä: #SuomiAreenaLisätietoa SuomiAreenasta: http://www.mtv3/suomiareena