Uutinen 26.9.2013

Selkoa EU:sta? -tilaisuudet Jyväskylässä, Joensuussa, Tampereella ja Turussa

 Selkoa EU:sta?

 

Ulkoministeriön Eurooppatiedotuksen yleisötilaisuuksien sarja valtioneuvoston EU-selonteon teemoista eri puolella Suomea jatkuu. Vuorossa ovat seuraavaksi Jyväskylä, Tampere, Turku ja Joensuu.

Seuraava tilaisuus järjestetään perjantaina 27. syyskuuta klo 13.15-14.00 Jyväskylässä. Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb puhuu aiheesta ”Suomen EU-politiikka muuttuvassa maailmassa” Jyväskylän yliopistossa.

Ministeri Stubb alustaa samasta aiheesta myös torstaina 3. lokakuuta Itä-Suomen yliopistossa Joensuussa kello 11.00-11.45.

Tampere on vuorossa maanantaina 30. syyskuuta . Tampereen kaupunginkirjasto Metson Pietilä-salissa kello 15.00-16.15 järjestettävässä tilaisuudessa alustaa elinkeinoministeri Jan Vapaavuori. Kommenttipuheenvuoron esittää kansanedustaja Hanna Tainio. Aiheena ovat EU-selontekoon liittyen erityisesti kilpailukyky- ja energia-asiat.

Ympäristöministeri Ville Niinistö puhuu yleisötilaisuudessa maanantaina 7. lokakuuta kello 13.00-14.30 Turun kaupunginkirjaston Studiossa, Linnankatu 2. Kansanedustaja Anne-Mari Virolainen kommentoi. Tilaisuuden aiheena ovat selontekoon liittyen erityisesti ympäristö-, ilmasto- ja energiakysymykset.

Kaikki tilaisuudet ovat avoimia yleisölle ja keskusteluun voi osallistua myös Twitterin välityksillä: #EUselko

Tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumakalenteristamme (www.eurooppatiedotus.fi).

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!