Uutinen 16.1.2014

”Poliittinen kala” – Eurooppatiedotuksen uusin YouTube-video kertoo EU-päätöksenteosta

Eurooppatiedotuksen uusin YouTube-video ”Poliiittinen kala” kertoo paljon keskustelua herättäneistä lohikalastuskiintiöistä ja erityisesti niihin liittyvästä päätöksenteosta. Mukana on niin EU-tason vaikuttamisen, Suomen kansallisen päätöksenteon kuin kansalaisvaikuttamisenkin merkitys. Miten eri toimijat ovat mukana päätöksenteossa? Missä lohikiintiöistä päätetään? Ketkä voivat vaikuttaa? 

Uusimman videomme on käsikirjoittanut ja tuottanut toimittaja Kirsi Crowley. Hänen lisäkseen Eurooppatiedotus haluaa kiittää videossa haastateltuja henkilöitä osallistumisesta; Risto Artjokea, Marianne Huusko-LampostaKim JoordasiaMia-Petra Kumpula-Natria, Tapani PakaristaJasper Pääkköstä, Nils Thorvaldsia, Sami Venerantaa sekä kaikkia muita videon tekemiseen osallistuneita!

Voit tutustua ”Polittiseen kalaan” sekä muihin videoklippeihimme YouTube-kanavallamme: Eurooppatiedotuksen YouTube-kanava

Otamme mielellämme vastaan palautetta klipeistämme!