Uutinen 6.2.2014

Eurooppatiedotuksen ensimmäisessä Facebook-chatissa keskustellaan mepin arjesta ja vaikutusmahdollisuuksista Euroopan parlamentissa

Eurooppatiedotus_chat

Eurooppatiedotuksen ensimmäisessä Facebook-chatissa keskustellaan maanantaina 10. helmikuuta klo 12.15-13.15 mepin arjesta ja vaikutusmahdollisuuksista Euroopan parlamentissa. Kysymyksiin on vastaamassa europarlamentaarikko Petri Sarvamaa. Kysymyksiä voi lähettää jo etukäteen hänen vastattavakseen. Tämä tapahtuu kommentoimalla Eurooppatiedotuksen Facebook-seinällä www.facebook.com/eurooppatiedotus.fi olevaa Eurooppa-chat postausta.

Nyt Sinulla on mahdollisuus kysyä – ja saada tietää – mepin työstä kaikki, mitä aina olet halunnut. Avoimessa keskustelussa on mukana myös muun muassa oppilaita Ilomantsin lukiosta. Tervetuloa mukaan osallistumaan!

Eurooppatiedotuksen Eurooppa-chatissa vuoden 2014 aikana EU-päättäjät ja EU-asiantuntijat keskustelevat työstään ja vastaavat heille esitettyihin kysymyksiin. Kerrothan meille toiveesi siitä, minkä EU-alojen asiantuntijoiden kanssa haluaisit syventää tietämystäsi – tai vinkkaa keiden EU-päättäjien kanssa haluaisit päästä chattaamaan! #EurooppaChat