Uutinen 24.3.2014

Testaa EU-vaalitietosi Eurooppatiedotuksen vaalivisalla

EU-vaalit_Eurooppatiedotus

Eurooppatiedotus on  julkaissut  verkossa pelattavan EU-vaalivisan kevään Euroopan parlamentin vaalien kunniaksi. Sen tarkoituksena on muistuttaa mieliin perusasioita Euroopan parlamentin toiminnasta ja parlamentin jäsenten vaaleista.

Eurooppatiedotus arpoo vaaleihin saakka eli 25. toukokuuta asti viikoittain kymmenen karkkipussia osallistujien kesken. Arvontaan voi osallistua kun vastaa oikein seitsemästä kysymyksestä vähintään neljään.  Pelikertojen määrää ei ole rajoitettu, joten jos ensi yrittämällä ei saa neljää oikein, voi yrittää uudelleen.

Visaa voi pelata Eurooppatiedotuksen verkkosivuilla tai Facebookissa. Vaalien jälkeen visa jää verkkosivuille, jolloin esimerkiksi oppilaitokset voivat hyödyntää sitä opetuksessaan.

Pelin teknisestä toteutuksesta vastaa Sanoma Games.

alt="Pelaa peliä!" border="0" src="/wp-content/uploads/sites/19/2017/04/ID-128463-GUID-6A6E52E0-865E-482A-A154-212FE8A486FF.png" />