Uutinen 16.6.2014

Osallistu ja jaa EU-kokemukset kanssamme!

Osallistu EU elämässäni -kilpailuun! www.euelamassani.fi Instagram: #EUelämässäni

Syksyllä tulee kuluneeksi 20 vuotta Suomen EU-kansanäänestyksestä. Tämän kunniaksi haastamme sinut osallistumaan uuteen EU elämässäni –kilpailuun, jonka tarkoituksena on tehdä näkyväksi, missä kaikissa asioissa ja hetkissä kohtaamme EU:n arkipäivässämme. Lähetä meille kuvaa, tekstiä, ääntä tai videota siitä, miten EU näkyy näkyy elämässäsi. – Osallistu ja jaa kanssamme parhaat hetkesi, arkiset askareesi tai kurjimmat EU-byrokratian kanssa painiskelemisesi. Haasta myös kaverisi tekemään samoin!

Osallistu verkossa

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä sisältöä siitä, miten EU näkyy arjessasi. Kampanjasivuston www.euelamassani.fi kautta voit lähettää meille kuvaa, tekstiä, ääntä tai videota. Sivustolle pääset myös Facebook-sivujemme kautta. Instagramin kautta osallistuminen on tehty erityisen helpoksi; tägäät vain kuviisi tunnuksen #EUelämässäni  – ja olet mukana skabassa!

Eniten tykätty voittaa!

Voit lähettää meille kilpailutöitä aina syyskuun loppuun saakka. Syyskuun 30. päivään asti sinulla on myös mahdollisuus äänestää tykkäämällä kampanjaan lähetettyjä sisältöjä kampanjan verkkosivulla. Palkitsemme eniten tykkäyksiä saaneen sisällön iPad Mini -taulutietokoneella. Toiselle ja kolmannelle sijalle sijoittuvat saavat vedenpitävät MP3–soittimet. Näiden lisäksi jaossa on Eurooppatiedotuksen omia yllätyspalkintoja. Palkinnot jaetaan kansanäänestyksen vuosipäivänä 16. lokakuuta.

– Osallistu ja jaa kanssamme parhaat hetkesi, arkiset askareesi tai kurjimmat EU-byrokratian kanssa painiskelemisesi; ja haasta kaverisi tekemään samoin. Kerätään yhdessä arkiset EU-kokemukset talteen!

EU elämässäni -animaatio – klikkaa ja katso!