Uutinen 14.7.2014

Miten EU näkyy räppärin elämässä? Tulee Poriin, kysy itse ja ota tossu mukaan!

Ulkoministeriö osallistuu tänäkin vuonna SuomiAreenaan Porissa 16.–18. heinäkuuta. Porin Kauppatorin Kansalaistori-tapahtumassa ulkoministeriön teltalla Eurooppatiedotus esittelee EU elämässäni –kilpailun. Se avoinna verkossa syyskuun loppuun saakka ja kuka tahansa on tervetullut mukaan jakamaan kokemuksiaan siitä, miten EU näkyy elämässämme. Kilpailun voittaja julkistetaan lokakuussa Suomen EU-kansanäänestyksen vuosipäivänä.

Kuvaan, videoon tai mahdollisesti EU-räppiin voi saada inspiraatiota myös ulkoministeriön mukana SuomiAreenaan osallistuvalta rap-artisti  Signmarkilta eli Marko Vuoriheimolta.  Tule kysymään ulkoministeriön vammaisten oikeuksien erityisedustajana toimivalta Signmarkilta miten EU näkyy hänen elämässään.

Signmark
Tule kysymään Signmarkilta miten EU näkyy hänen elämässään.

Signmark on mukana ulkoministeriön SuomiAreenan päätapahtumissa keskiviikkona 16. heinäkuuta Porin Teatterissa. Hän esiintyy klo 10.00 globaalin kesäkoulun avajaisissa ja klo 15.00 ulkoministeriön ajankohtaiskeskustelun aluksi. Lisäksi Signmark räppää SuomiAreenan kansalaistorin Torilavalla Porin Kauppatorilla torstaina 17. heinäkuuta klo 10.30.

Signmarkin mukana Poriin matkaa nuorten artistiryhmä Team Haloo. Ryhmän jäsen, graffiti-artisti Hende avaa avoimen tossujen pop-up -maalausstudion ulkoministeriön teltalla Kauppatorilla torstaina 17. heinäkuuta klo 11.00–12.00. Kuka tahansa voi tuoda mukanaan tossun, johon saa maksutta graffiti-aiheisen kuvituksen.

Tervetuloa mukaan! 

target="_blank">Katso ulkoministeriön koko ohjelma Porin SuomiAreenassa

EU elämässäni -kilpailu