Uutinen 15.7.2014

Tule tapaamaan ministereitämme tällä viikolla Porin SuomiAreenaan!

UM-ministerit

Ulkoministeriön SuomiAreenan ohjelmassa tällä viikolla ovat mukana kaikki kolme ulkoministeriön ministeriä: ulkoministeri Erkki Tuomioja, eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka ja kehitysministeri Pekka Haavisto.

Kehitysministeri Pekka Haavisto puhuu Porin teatterissa keskiviikkona 16.7. kello 13.0013.25. Aiheena on Konfliktien maailma – onko rauha utopiaa?

Myöhemmin samana päivänä ministerit keskustelevat Suomen ulkopolitiikan haasteista Porin teatterissa. Tilaisuus alkaa kello 15.00.

Ulkoministeriön teltalla Kansalaistorilla tapahtuu myös paljon. Keskiviikkona kello 14.1514.45 eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka on teltallamme keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin. Ulkoministeri Erkki Tuomiojan taas tapaa teltalla torstaiaamuna kello 10.0010.30. Molemmissa tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

Kansalaistorin Torilavalla torstaina kello 10.3010.45 ministeri Erkki Tuomioja puhuu syksyllä julkaistavasta ihmisoikeusselonteosta otsikolla: Paremmat ihmisoikeudet, parempi huomen?

Tervetuloa tapaamaan ministereitä SuomiAreenaan!

#UMPori

#suomiareena

UM:n SuomiAreena –ohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä