Uutinen 22.9.2014

Kouvolassa pohditaan EU:n kauppapolitiikkaa sekä suhteita Yhdysvaltoihin ja Venäjään

Tiedote 200/2014
22.9.2014

Ulkoministeriön Eurooppatiedotus järjestää yleisölle avoimen seminaarin ”Suomi ja EU:n ulkosuhteet – Missä mennään kauppasuhteissa USA:n ja Venäjän kanssa?” tiistaina 23. syyskuuta kello 13.00–14.30 Kouvolan kansalaisopiston auditoriossa, Salpausselänkatu 38.

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka käyttää tilaisuudessa puheenvuoron. Muita alustajia ovat ohjelmajohtaja Juha Jokela ulkopoliittisesta instituutista ja kaupallinen neuvos Kimmo Sinivuori ulkoministeriöstä. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Eurooppatiedotuksen päällikkö Riitta Swan.

Keskustelun aiheena Kouvolassa on mm. valmisteilla oleva EU-USA -kauppasopimus, EU:n kauppasuhteet Venäjään ja näiden merkitys Suomen kannalta. Seminaari on osa Eurooppatiedotuksen Suomi ja EU:n ulkosuhteet -tilaisuuksien sarjaa.

Keskustelua voi myös seurata Twitterissä: #EUsuhteet.

Kahvitarjoilu kello 12.30 alkaen.

Tilaisuus on avoin yleisölle ilman ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja: Eurooppatiedotuksen päällikkö Riitta Swan, puh. 040 849 6010, tiedottaja Juhana Tuomola, puh. 040 510 7529