Uutinen 24.10.2014

EU-perusteos

Julkaisija: Eurooppatiedotus, ulkoasiainministeriö
Kirjoittaja: Marko Ruonala
Toimittaja: Päivi Toivanen
Graafinen suunnittelu, sivutaitto ja kuvitus: Mika Launis
Kuvatoimitus: Hannupekka Kinnunen, Emilia Savola

EU-perusteos on täysin uusittu laitos vuonna 2008 ilmestyneestä edeltäjästään.

Kirjassa valotetaan Euroopan unionin toimintaa, toimielimiä, päätöksentekoa ja politiikanaloja sekä Suomen jäsenyyskysymyksiä. Se on tarkoitettu perustiedon lähteiksi kaikille EU-asioista kiinnostuneille.

Uusittu EU-perusteos on 186-sivuinen. Siinä on runsaasti tiiviitä faktalaatikoita, graafeja ja ajantasainen kuvitus. Lyhyin haastatteluin havainnollistetaan EU:n vaikutuksia, kirjan lopussa on linkkilista sekä tiivis EU-sanasto. Asiahakemisto auttaa löytämään helposti EU-slangin, termien tai henkilöiden kautta kirjassa käsitellyn laajemman asiakokonaisuuden.

target="_blank">pdfEU-perusteos(PDF, 186 sivua, 5,5 Mt)

target="_blank">EU-perusteos, selailtava verkkoversio

target="_self">Kirjan voi tilata maksutta tilauslomakkeellamme