Uutinen 13.2.2015

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka alustaa suomalaisesta yrittäjyydestä ja kansainvälisestä kaupasta

Tiedote 48/2015
13.2.2015

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka alustaa aiheesta ”Kasvu, yrittäjyys ja kauppa – suomalaiselle osaamiselle on kysyntää maailmalla” maanantaina 16. helmikuuta Tampereella. Tilaisuus järjestetään klo 14.00–15.00 Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian tiloissa, Väinö Linnan aukio 15, 4. krs.

Yleisölle avoin keskustelutilaisuus pureutuu muun muassa suomalaiseen osaamiseen ja yrittäjyyteen, vientinäkymiin sekä kansainvälisten markkinoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

”Suomalainen osaaminen on ainutlaatuista ja siitä ollaan aidosti kiinnostuneita kansainvälisillä markkinoilla. Valttikorttejamme ovat mm. arktinen osaaminen, biotalous, cleantech, digitaalisuus ja koulutus. Meidän onkin vielä rohkeammin tuotava itseämme esiin ja markkinoitava osaamistamme maailmalla. Yritysten menestys, kasvu ja kansainvälistyminen edellyttää saumatonta yhteistyötä yrittäjien ja valtion välillä”, korostaa Toivakka.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Eurooppatiedotuksen kanssa.

Lisätietoja: Valmentaja Liisa Heinonen, TAMK/ Proakatemia, puh. 040 801 6386, ministeri Toivakan eduskunta-avustaja Tuomas Rajala, puh. 050 574 2539, tiedottaja Juhana Tuomola, Eurooppatiedotus, puh. 040 510 7529