Uutinen 10.2.2016

Suomi, EU ja Venäjä –kiertue alkaa Joensuusta

 

Ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus, itäosasto ja taloudellisten ulkosuhteiden osasto järjestävät kevään aikana yleisölle avoimien tilaisuuksien sarjan, jonka aiheena on Suomen, EU:n ja Venäjän suhteet. Kiertueen avaa Joensuu 15. helmikuuta ja seuraavina ovat vuorossa Turku 7. maaliskuuta ja Lappeenranta 11. huhtikuuta.

EUsuhteet_EUjaVenäjä

Suomi, EU ja Venäjä – Missä mennään? -kiertueen avaustilaisuus järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan maakuntaliiton kanssa maanantaina 15. helmikuuta klo 18–20 Carelicumin auditoriossa, Koskikatu 5.

Yleisölle avoimessa seminaarissa keskustellaan Suomen, EU:n ja Venäjän välisistä suhteista. Mitkä ovat Ukrainan kriisin, pakotteiden ja Venäjän taloustilanteen vaikutukset? Tapahtumassa kuullaan myös Suomen ja Venäjän kahdenvälisistä suhteista ja Pohjois-Karjalan kannalta keskeisistä Venäjä-kysymyksistä.

Turun ja Lappeenrannan tilaisuuksien ohjelmat varmistuvat lähiaikoina.