Uutinen 6.7.2016

UM-päivä SuomiAreenassa 13. heinäkuuta

Ulkoministeriön päivä Porin SuomiAreenassa on keskiviikko 13. heinäkuuta. Luvassa on monipuolista ohjelmaa ajankohtaisiin ulkopolitiikan kysymyksiin liittyen.

Eurooppatiedotus / Juhana Tuomola
SuomiAreena2015
Porin SuomiAreena 2015.

Kolme ministeriä estradilla

Antinkatu 5 –lavalla klo 13.30-14.45 järjestettävässä yleisötilaisuudessa Kolme ministeriä estradillaulkoministeriön ajankohtaiskeskustelu ovat mukana ulkoministeri Timo Soini, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen ja pohjoismaisen yhteistyön ministeri Anne Berner. Keskustelun juontaa lehdistö- ja kulttuurineuvos Merja Sundström.

Voit lähettää ministereille kysymyksiä etukäteen twitterissä: #kysyUMministeri

Järkisärkeä Kauppatorilla

Ulkoministeriö on mukana myös SuomiAreenan Itämeri-torilla Porin Kauppatorilla. Ulkoministeri Timo Soini paistaa ja maistaa järkisärkeä Itämeren hyväksi MTV-lavalla Porin Kauppatorilla klo 11.00–11.20. Mukana on myös ulkoministeriön Itämeri-suurlähettiläs Erja Tikka.

Suurlähettiläitä kahvilassa

Café Ambassadeur avaa ovensa klo 12.00–13.00 Fazerin pop up –kahvilassa, Yrjönkatu 12.

Diplomatia digiaikana – Mihin Suomi tarvitsee suurlähetystöjä? -tilaisuudessa keskustelevat suurlähettiläät Pekka Hyvönen, Pekka Huhtaniemi, Jukka Siukosaari ja Erja Tikka. Tilaisuuden juontaa lehdistö- ja kulttuurineuvos Merja Sundström.

Pohjoismaisuutta esillä Porissa koko viikon

Pohjoismaisen ohjelman teema on Norden 2016 – Pohjola 2016 ja se on osa Suomen pohjoismaisen puheenjohtajuuskauden 2016 virallista ohjelmaa. (http://norden2016.fi/event/pohjoismaista-ohjelmaa-porin-suomiareenalla/)

Nähdään SuomiAreenassa!