Kuva:
Uutinen 22.10.2018

Ulkoministeriön Eurooppatiedotus mukana Helsingin kirjamessuilla 25.-28.10.2018

EUROOPPATIEDOTUS ON MUKANA Helsingin Kirjamessuilla torstaista sunnuntaihin. Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista EU-kysymyksistä, kuten ensi vuonna alkavasta Suomen EU-puheenjohtajakaudesta, sekä hakemaan maksuttomia julkaisujamme. Päivitetty EU lyhyesti -opas on saatavilla messuilla, tule hakemaan omasi!

Kuva: Lauri Heikkinen/valtioneuvoston kanslia
Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen. Kuva: Lauri Heikkinen/valtioneuvoston kanslia

ULKOMAANKAUPPA- JA KEHITYSMINISTERI Anne-Mari Virolainen on haastateltavana Eurooppatiedotuksen osastolla no 6E1 torstaina 25.10. kello 17.30-18.00 ajankohtaisista EU-asioista ja kauppapolitiikasta.

Eurooppatiedotuksen messuosastolla on kirjamessujen ajan käynnissä kilpailu ”Kirjoita itsesi osaksi Suomen EU-tarinaa”. Ota kuva itsestäsi allekirjoittamassa Suomen EU-liittymissopimusta ja jaa kuva aihetunnisteella #EUlyhyesti. Samalla osallistut arvontaan, jossa pääpalkintona on Kindle-lukulaite. Arvontaan voi osallistua Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Nähdään messuilla!