Bild:
Nyheter 23.10.2018

Europainformationen på Helsingfors bokmässa 25–28.10.2018

Europainformationen är med på Helsingfors bokmässa från torsdag till söndag. Välkommen att diskutera aktuella EU-frågor, till exempel Finlands EU-ordförandeskap nästa år, och plocka med dig avgiftsfria publikationer. Kom och hämta ditt eget exemplar av den uppdaterade broschyren EU i korthet!

Kuva: Lauri Heikkinen/valtioneuvoston kanslia
Utrikeshandels- och utvecklingsminister Anne-Mari Virolainen. Bild: Lauri Heikkinen/statsrådets kansli

Utrikeshandels- och utvecklingsminister Anne-Mari Virolainen intervjuas i Europainformationens monter nr 6E1 torsdagen den 25 oktober kl. 17.30–18.00 om aktuella EU-ärenden.

I vår monter pågår också tävlingen ”Skriv in dig själv i EU-historien”. Ta en bild av dig själv när du undertecknar Finlands EU-anslutningsavtal och dela fotot i sociala medier med hashtagg #EUikorthet. På så vis deltar du i vår utlottning med en Kindl-läsplatta som huvudpris. Du kan delta på Facebook, Twitter och Instagram.

Vi ses på mässan!