Kuva:
Uutinen 26.1.2021

Eurooppatiedotus ensimmäistä kertaa Educan verkkotapahtumassa

Eurooppatiedotus on mukana ulkoministeriön omalla virtuaalisella osastolla Educan verkkotapahtumassa 29.–30. tammikuuta. Osasto on käytännössä verkkosivu, jolla esitellään ulkoministeriön tarjoamia oppimateriaaleja. Sivulla on esillä Eurooppatiedotuksen erityisesti kouluja varten tuottamia aineistoja kuten EU-peli 2.0 sekä EU-perusteos.

Kävijät voivat keskustella ulkoministeriön edustajien kanssa chatin välityksellä.

Tavallisilla messuilla kävijät keräävät mukaansa painettua aineistoa kuten kirjoja, karttoja ja julisteita. Tällä kertaa kävijät voivat UM Julkaisupalveluiden kautta tilata tuotteet suoraan kouluille, maksutta. Eurooppatiedotuksen aineistojen lisäksi tilattavissa on myös ulkoministeriön tuottamia globaalikasvatuksen oppimateriaaleja.

Chatissä virtuaalimessujen kävijät voivat esimerkiksi kysyä ulkoministeriön oppimateriaaleista ja antaa palautetta aineistosta ja niiden jakelukanavista. Vastaamme kysymyksiin chatissa sekä perjantaina että lauantaina klo 10–18.

Tervetuloa Educan verkkotapahtumaan! 

Educa verkossa