Kuva:
Uutinen 20.10.2022

Eurooppatiedotus mukana Helsingin Kirjamessuilla

Helsingin kirjamessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa 27.–30. lokakuuta. Ulkoministeriön Eurooppatiedotus tarjoaa osastolla 6k1 tietoa ajankohtaisista EU-kysymyksistä sekä valikoiman maksuttomia julkaisuja. Ulkoministeri Pekka Haavisto vierailee osastolla lauantaina 29.10. Lisäksi osastolla voi osallistua Eurooppa-aiheiseen tietovisaan, jonka palkintoina arvotaan lahjakortteja kirjakauppaan.

Eurooppatiedotuksen osastolta 6k1 voi hakea mukaan maksuttomia EU-aiheisia kirjoja ja muita julkaisuja. Näistä uusimpia ovat juuri päivitetty EU:n jäsenmaat -kirjanmerkki sekä syksyllä 2021 julkaistu ”Moninaisuudessaan yhtenäinen? Euroopan unionin suunta” -tietokirja, jossa käsitellään EU:n tulevaisuutta monesta eri kulmasta.

Ulkoministeri Pekka Haavisto on haastateltavana Eurooppatiedotuksen osastolla lauantaina 29.10. noin klo 18.30 alkaen, teemana ajankohtaiset EU-aiheet sekä Euroopan muuttunut turvallisuustilanne.

Eurooppatiedotuksen osastolla voit myös osallistua lyhyeen Eurooppa-aiheiseen tietovisaan. Oikein vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 50 euron lahjakortteja kirjakauppaan. Voittajat arvotaan Kirjamessujen jälkeisellä viikolla.

Tervetuloa kysymään ja keskustelemaan EU-asioista!

Tietoa Helsingin Kirjamessujen koko ohjelmasta ja näytteilleasettajista löydät Messukeskuksen sivuilta.