Tapahtuma 6.11.2017 16:15-18:00

Suomi ja EU:n tulevaisuus -yleisötilaisuus Mikkelissä

Eurooppatiedotuksen syksyn yleisötilaisuuksien sarjan teemana on Suomi ja EU:n tulevaisuus. Kiertueen tarkoituksena on käydä kansalaiskeskustelua yhdessä poliitikkojen ja asiantuntijoiden kanssa EU:n suunnasta ja Suomen roolista eurooppalaisessa yhteistyössä. Sarja käynnistyi elokuun lopulla Turussa, jossa puhuttivat EU:n yhteinen puolustus ja brexit. Lahdessa lokakuun alussa keskusteltiin taasen talous- ja rahaliiton sekä sosiaalisen Euroopan näkymistä.

Mikkelissä Suomi ja EU:n tulevaisuus -tilaisuus järjestetään maanantaina 6. marraskuuta klo 16.15–18.00 yliopistokeskuksen auditoriossa, Lönnrotinkatu 5. Aiheina ovat erityisesti EU:n yhteinen ulko- ja turvallisuuspolitiikka sekä puolustusulottuvuus. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Mikkelin yliopistokeskuksen kanssa.

Mikkelin tilaisuudessa aiheesta alustaa yksikönpäällikkö, eurooppakirjeenvaihtaja Sari Rautio ulkoministeriöstä. Kommenttipuheenvuoron esittävät kansanedustajat Heli Järvinen (vihr.) ja Kaj Turunen (sin.). Keskustelua johdattelee yksikönpäällikkö Ville Cantell Eurooppatiedotuksesta.

Tilaisuus on avoin yleisölle, mutta kahvitarjoilun vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumisia torstaihin 2.11. mennessä. Kahvitarjoilu klo 16.00 alkaen.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy myös sivulta: www.lyyti.fi/reg/EUMikkeli

Tervetuloa!

Lisätietoja: Tiedottaja Juhana Tuomola, ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus, puh. 050 357 7974.

Twitterissä #EUtulevaisuus

  • Tapahtuma: Keskustelutilaisuus
  • Ajankohta: 6.11.2017 16:15-18:00
  • Paikka: Lönnrotinkatu 5, Mikkeli, Mikkelin yliopistokeskuksen auditorio