Tapahtuma 27.8.2021 16:00-17:00

Eurooppatiedotus Turun Eurooppa-foorumissa

Kuva: Turun kaupunki

Ulkoministeriön Eurooppatiedotus osallistuu Eurooppa-foorumiin, joka järjestetään Turussa 25.-27.8.2021. Foorumi järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna keskusteluissa korostuvat EU:n ja Suomen muutos. Eurooppa-foorumilla on myös Euroopan tulevaisuuskonferenssin alatapahtuman status ja tehtävä.

Osana Eurooppa-foorumin ohjelmaa Eurooppatiedotus järjestää Vapauksien Eurooppa – mitä koronan jälkeen? -keskustelutilaisuuden. Puhujina ovat Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Saila Heinikoski, MEP Sirpa Pietikäinen sekä Ninni Norra, joka toimii kansalaisedustajana Euroopan tulevaisuuskonferenssin täysistunnossa. Keskustelua moderoi toimittaja Eeva Lehtimäki. Tilaisuuden ajankohta on perjantai 27.8. klo 16.

Vapaa liikkuvuus on yksi EU:n saavutuksista. Tämä unionin kulmakivi on kuitenkin kokenut kovia koronapandemian aikana. Miltä näyttää avoimen ja rajattoman Euroopan tulevaisuus koronakriisin jälkeen?

Keskustelutilaisuuksien livelähetyksiä voit seurata verkossa. Turun Eurooppa-foorumin ohjelma löytyy  foorumin verkkosivuilta.

Twitterissä: #eurooppafoorumi #europeforum #turku

  • Tapahtuma: Keskustelutilaisuus
  • Ajankohta: 27.8.2021 16:00-17:00
  • Paikka: Turun Eurooppa-foorumin verkkoalusta