Tapahtuma 28.8.2020 12:15-13:00

Eurooppatiedotus Turun Eurooppa-foorumissa

Kuva:

Ulkoministeriön Eurooppatiedotus osallistuu Eurooppa-foorumiin, joka järjestetään Turussa 27.-28.2020. Foorumi järjestetään kolmatta kertaa, ja teemana tänä vuonna on Suomen EU-jäsenyyden 25-vuotisjuhlavuosi. Tapahtuma toteutuu yleisölle verkon välityksellä.

Osana Eurooppa-foorumin ohjelmaa Eurooppatiedotus järjestää Usein ja harvoin kysyttyjä kysymyksiä EU:sta -keskustelutilaisuuden, jossa on vieraana MEP Alviina Alametsä, ulkoministeriön Eurooppa-osaston yksikönpäällikkö Mika Kukkonen sekä Suomen Tietotoimiston toimittaja Anniina Luotonen. Keskustelun ajankohta on perjantai 28.8. klo 12.15-13.00.

Keskustelussa pohditaan muun muassa, mikä onkaan parasta EU:ssa? Entä pahinta? Onko subsidiariteettiperiaate jotain syötävää? Mitä tapahtuu, kun toimittaja, meppi ja virkamies kohtaavat Turun kesässä EU25v.-korttipelin äärellä? Leikkisät ja vakavammatkin kysymykset haastavat niin keskustelijat kuin yleisön.

Paneeleita ja keskustelutilaisuuksia voit seurata tapahtuman sivujen, Facebook-tapahtuman tai Eurooppatiedotuksen kanavissa jaettavan linkin avulla.

Turun Eurooppa-foorumin ohjelma

Facebook -tapahtuma

Twitterissä: #eurooppafoorumi #europeforum #turku

 

  • Tapahtuma: Keskustelutilaisuus
  • Ajankohta: 28.8.2020 12:15-13:00
  • Paikka: Hotel Radisson Blu Marina Palace, Turku