Tapahtuma 26.2.2018 14:00-15:30

Kuopio avaa kevään Suomi ja EU:n tulevaisuus -tilaisuuksien sarjan

Kuva: Kuopio-Tahko Markkinointi Oy

Eurooppatiedotuksen kevään yleisötilaisuuksien sarjan teemana on Suomi ja EU:n tulevaisuus. Kiertueen tarkoituksena on käydä kansalaiskeskustelua yhdessä poliitikkojen ja asiantuntijoiden kanssa EU:n suunnasta ja Suomen roolista eurooppalaisessa yhteistyössä. Sarja käynnistyi viime elokuussa.

Kuka kerää globalisaation hyödyt?

Kuopiossa Suomi ja EU:n tulevaisuus -tilaisuus järjestetään maanantaina 26. helmikuuta klo 14.00–15.30 kaupunginkirjaston luentosalissa, Maaherrankatu 12. Aiheena on erityisesti se miten EU voi yhteisillä toimilla hyötyä globalisaatiosta ja samalla lieventää sen haittoja. Keskustelun pohjana on myös EU:n ulko- ja turvallisuuspoliittinen globaalistrategia.

Kuopion tilaisuudessa aiheesta alustavat lähetystöneuvos Matti Nissinen ulkoministeriöstä, kansanedustaja Riitta Myller (sd.) ja asiantuntija Jyri Wuorisalo Savonia-ammattikorkeakoulusta sekä Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds (rkp./ALDE).  Keskustelua johdattelee tiedottaja Martti Ruokolainen Eurooppatiedotuksesta.

Tilaisuus on avoin yleisölle, mutta kahvitarjoilun vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumisia torstaihin 22. helmikuuta mennessä sähköpostilla: eurooppatiedotus@formin.fi.

Kahvitarjoilu klo 13.30 alkaen.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Tiedottaja Martti Ruokolainen, puh. 040 510 7518.

Twitterissä #EUtulevaisuus #munEU 

  • Tapahtuma: Keskustelutilaisuus
  • Ajankohta: 26.2.2018 14:00-15:30
  • Paikka: Kuopio