Uutinen 17.2.2009

Eurooppaan vai etäämmälle? -tapahtuma evästää nuoria

Tiedote 49/2009
16.2.2009

Tietoa opiskelusta ja työskentelystä ulkomailla sekä koulujen kansainvälistymismahdollisuuksista on tarjolla keskiviikkona 25. helmikuuta kello 13-17 Lasipalatsin 2. kerroksessa, Mannerheimintie 22-24, Helsinki. Tapahtuma on suunnattu yli 15-vuotiaille nuorille ja opiskelijoille, opettajille sekä opinto-ohjaajille.

Ohjelmassa on asiantuntijoiden tietoiskuja, työpaja "Mä maailmalle?" sekä nuorten kerrontaa kokemuksistaan eri puolilla maailmaa. Järjestö- ja viranomaistahojen ständeillä on mahdollisuus saada henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta mahdollisuuksien löytämiseen.

Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Paikalla ovat Uudenmaan Eurooppatiedotus, Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO, Helsingin Kluuvin työvoimatoimiston Eures-palvelut, Suomen Europass-keskus, Nuorisotiedotuskeskus Kompassi, Helsingin kaupunginkirjasto, Urabaari, Pohjola-Norden, Allianssin nuorisovaihto, AIESEC, Fulbright Center, Saksan suurlähetystö ja Goethe-Institut.

Lisätietoja: aluetiedottaja Hanna Päivärinta, Uudenmaan Eurooppatiedotus, puh. 09 1605 6565 tai gsm 040 510 7511, tai EU-neuvoja Veli-Matti Hurtig, gsm 040 865 0451