Kuva: Eurooppatiedotus
Uutinen 26.5.2017

Eurooppatiedotuksen verkkosivut ovat uudistuneet

Ulkoministeriön Eurooppatiedotuksen uudistetut verkkosivut ovat avautuneet

Tuoreen ilmeen lisäksi uudistuksen tavoitteena on helpottaa ajankohtaisen ja käyttäjiä eniten kiinnostavan tiedon löytämistä ja siten parantaa sivujen käyttäjäkokemusta. Tiedon määrää on karsittu, jotta tärkeimmät tiedot eivät hukkuisi massaan.

Verkkosivujen rinnalla käyttäjiä palvelee myös sosiaalisen median kanavat, joita päivitämme aktiivisesti.

”Uudistuksen myötä sosiaalisen median kanavien merkitys viestinnässämme korostuu, ja esimerkiksi Twitteristä meidät löytää käyttäjänimellä @UM_ET”, Eurooppatiedotuksen päällikkö Ville Cantell taustoittaa.

Suomalaiset hakevat Eurooppatiedotuksen sivuilta tietoa jokapäiväisistä asioista kuten asumisesta, opiskelusta ja matkustamisesta EU-maissa. Näitä asioita käsittelevä osio, ”Sinä ja EU”, onkin sivujen suosituin osio.

EU:n tulevaisuus ja arktinen ovat myös teemoja, jotka ovat vahvasti esillä. Brexitistä sivuilta löytyy juoksevasti päivitettävä artikkeli yleisimmistä kysymyksistä ja niiden vastauksista.

Verkkosivuiltamme on myös mahdollista tilata maksutta Eurooppatiedotuksen julkaisuja tai lukea niitä sähköisesti. Tuorein ja hyvin ajankohtainen EU-kirja ”Reunalla vai ytimessä” julkaistiin toukokuun alussa.

Eurooppatiedotus palvelee kaikkia kansalaisia. ”Toimittajat, opettajat ja opiskelijat ovat erityisiä kohderyhmiämme. Opettajia pyrimme muun muassa palvelemaan ”Opetuksen tueksi” osion kautta, josta löytyy esimerkiksi videoita EU-opetuksen tueksi”, Cantell kertoo.

Kaikki sivuston kehittämisehdotukset ja muut kysymykset otetaan kiitollisuudella vastaan. Yhteystietomme löytyvät täältä.

Tervetuloa tutustumaan sivuihimme!