Kuva: European Parliament
Uutinen 10.10.2017

Kuka EU-vaikuttajistamme olisit? Tule Helsingin kirjamessuille ja tee leikkimielinen testi

Kuka tutuista suomalaisista EU-vaikuttajista olisit? Nyt sinulla on mahdollisuus testata asia* Eurooppatiedotuksen osastolla Helsingin kirjamessuilla.

Eurooppatiedotus on mukana Helsingin kirjamessuilla 26.-29.10.2017. Löydät osastoltamme uusimmat julkaisumme ja voit testata, kuka EU-vaikuttajista olisit. Samalla osallistut noin 200 euron arvoisen, jokaista kirjojen ystävää miellyttävän, palkinnon arvontaan.

Aloita testi (suljettu 23.11.2017)

Kuvassa vasemmalta UM:n viestinnästä Päivi Toivanen, Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Kristi Raik, kirjan kirjoittajista professori Hanna Ojanen, professori Juho Saari ja professori Tapio Raunio. Kuva: Matti Peltoperä

Leikkimielinen testimme perustuu uusimpaan julkaisuumme, ”Reunalla vai ytimessä? Suomen EU-politiikan muutos ja jatkuvuus” -kirjaan. Teos luo katsauksen Suomen harjoittamaan EU-politiikkaan. Kirjan tutkimustiedot inspiroivat keskusteluun siitä, mihin suuntaan suomalaiset haluavat kehittää EU:ta. Suomi on vuonna 2019 Suomen EU-puheenjohtajamaa jo kolmatta kertaa.

Tule kirjamessuille noutamaan oma ”Reunalla vai ytimessä?” -kirjasi. Nyt saatavana myös ruotsinkielisenä käännöksenä. Kuva: Matti Peltoperä

Ajankohtaista keskustelua on myös herättänyt Suomen arktisen neuvoston puheenjohtajuus, joka jatkuu kevääseen 2019. Arktinen kattaus -kirjamme esittelee arktisen arjen sankareita Suomessa, joiden ansiosta 100-vuotias Suomi on arktinen maa – ylpeästi ja osaavasti. Messuosastomme on suunniteltu kirjan hengessä arktiseen tapaan.

Eurooppatiedotuksen kirjamessuosaston arktinen ilme.

Eurooppatiedotuksen osastolta 6e20 löydät muitakin EU-aiheisia julkaisuja. Euroopan kartta ja kirjanmerkit 2017 ovat edelleen suosittuja opettajien ja oppilaiden keskuudessa. Julkaisuja voit myös tilata suoraan verkkosivuiltamme.

Messut ovat avoinna torstaista lauantaihin klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-18. Tervetuloa tutustumaan osastoomme, koskaan ei tiedä, kenet siellä tapaa!

*Kampanja on päättynyt 23. marraskuuta 2017, ja testi on nyt suljettu.