Kuva: Vesa Lehtimäki

Valtioneuvoston kanslian verkkosivuilla voit seurata kaikkia ministeriöiden ajankohtaisia EU-aiheisia tiedotteita, kirjoituksia ja puheita.

Ajankohtaista 23.10.2017

Eurooppatiedotus Helsingin kirjamessuilla 26.-29. lokakuuta: testaa itsesi ja voita palkinto!

Eurooppatiedotus saapuu Helsingin kirjamessuille 26.-29. lokakuuta tuoreimman Reunalla vai ytimessä? –julkaisunsa kanssa. Kirja pureutuu Suomen rooliin Euroopan unionissa ja pohtii muun muassa Suomen mainetta ulkomaisissa tiedotusvälineissä.

Kirjan kunniaksi teimme pienen testin*, jolla voit testata, kuka tutuista suomalaisista EU-vaikuttajistamme olisit. Kerro tuloksesi kavereillesi Facebookissa tai Twitterissä hashtagilla #reunallavaiytimessä, niin osallistut samalla tuliterän Kobo Aura ONE –e-kirja-lukulaitteen arvontaan. Laitteella voit lueskella kätevästi e-kirjoja paikasta, sääolosuhteista tai nettiyhteydestä riippumatta. Aikaa arvontaan osallistumiseen on 22. marraskuuta asti.

Aloita testi (suljettu 23.11.2017)

Onnea matkaan ja nähdään kirjamessuilla!

Lisätietoja kirjamessujen tarjonnastamme löydät seuraavista artikkeleistamme:

Kuka EU-vaikuttajistamme olisit? Tule Helsingin kirjamessuille ja tee leikkimielinen testi

Tapahtumakalenteri: Eurooppatiedotus mukana Helsingin kirjamessuilla

*Kampanjan päättyi 23. marraskuuta 2017, ja testi on nyt suljettu.