Kuva:
Uutinen 9.5.2020

Uusi EU-peli vie matkalle Jusun ja Emman kanssa

Eurooppatiedotus juhlistaa Eurooppa-päivää uudella verkossa pelattavalla EU-pelillä. Pelin tarkoituksena on tuoda hauskalla ja osallistavalla tavalla esiin perustietoja Euroopan unionin toiminnasta. Pelin lopussa pelaaja voi halutessaan osallistua Eurooppatiedotus-Jopon arvontaan.

Pelaa tästä

Jusu ja Emma matkalla Brysseliin

EU-pelissä seikkailevat Eurooppatiedotuksen animaatiovideoista tutut Jusu ja Emma, jotka on kutsuttu Brysseliin Euroopan parlamentin kuultaviksi. Kaksikon pitää kerrata EU-faktoja matkaa varten. Pelaajan tehtävä on auttaa pelin päähenkilöitä EU-aiheisissa kysymyksissä läpi pelin.

Pelin lopussa pelaaja voi halutessaan osallistua Eurooppatiedotus-Jopon arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteensa. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 17.5., minkä jälkeen arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinto on mahdollista postittaa kotimaan osoitteeseen. EU-peli jää kuitenkin pelattavaksi arvonta-ajan jälkeenkin.

EU-peli on suunnattu sekä etäopiskelijoille että kaikille EU-asioista kiinnostuneille. Loppukesästä Eurooppatiedotus julkaisee vielä erityisesti koulujen käyttöön ja opettajille suunnatun pidemmän version EU-pelistään. Molemmat pelit toteutetaan Seppo-pelialustalla yhteistyössä Lentävä liitutaulu -yrityksen kanssa

Eurooppa-päivän verkkosivut

Eurooppa-päivän Facebook -tapahtuma