Kuva:
Uutinen 19.1.2024

Eurooppatiedotus mukana Educa-messuilla

Opetus- ja kasvatusalan Educa 2024 -messut pidetään Helsingin Messukeskuksessa 26.–27.1.2024. Eurooppatiedotus vierailee ulkoministeriön osastolla 6n50 ja tarjoaa materiaaleja ajankohtaisista EU-aiheista.

Pohjoismaiden johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.–27. tammikuuta. Osastolta 6n50 voi hakea Eurooppatiedotuksen fyysisiä julkaisuja. Jaossa on esimerkiksi Euroopan karttoja, EU lyhyesti -esitteitä sekä kirjanmerkkejä. Lisäksi osastolta saa muun muassa ulkoministeriön tuottamia globaalikasvatuksen materiaaleja.

Tapahtumaan voi rekisteröityä kävijäksi veloituksetta. Tietoa Educa-messujen ohjelmasta ja näytteilleasettajista löydät Messukeskuksen sivuilta.

Eurooppatiedotus on siirtynyt valtioneuvoston kansliaan

Eurooppatiedotus on siirtynyt ulkoministeriöstä valtioneuvoston kanslian alaisuuteen 1.1.2024 alkaen. Valtioneuvoston kanslia vastaa valtioneuvoston EU-viestinnästä sekä EU-asioiden yhteensovittamisesta, joten Eurooppatiedotuksen uusi sijainti vastaa valtionhallinnon sisäistä työnjakoa. Eurooppatiedotus palvelee jatkossakin luotettavana suomalaisena EU-tiedon lähteenä.

Eurooppatiedotus keskittyy jatkossa digitaalisessa muodossa oleviin julkaisuihin. Pdf-muotoiset julkaisut sekä linkit e-kirjoihin löytyvät jatkossa valtion julkaisuarkisto Valtosta sekä verkkosivuilta. Eurooppatiedotuksen verkkosivut löytyvät edelleen osoitteesta eurooppatiedotus.fi. Sivuja päivitetään alkuvuoden aikana.